sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Romanttiset pitsikynnet

Olen jo pitkään halunnut tehdä pitsikynnet, siis ihan kirjaimellisesti pitsikynnet, eikä mitään leimasimella tehtyjä kuvioita. Eilen käytiin avomiehen kanssa kaupoilla ja käveltiin "Nauha ja Nappi" likkeen ohi ja muistin että sitä pitsinauhaa minun on pitänyt ostaa jo ties kuinka kauan! Liikkeessä oli varaa valita millaista kuviota ja kuinka kapeaa nauhaa tarvitsisin. Valitsin tietysti kaikista ohuinta, jottei se tuntuisi kynnellä niin paksulta. Hintakaan ei ollut mielestäni paha, 0.90€ metri! Täytyy jossain vaiheessa käydä hakemassa vielä ainakin valkoista ja viininpunaista pitsinauhaa!



Tänään sitten pääsin toteuttamaan kynnet. Pohjalakan päälle laitoin kaksi kerrosta ihanaa China Glazen Ahoy! lakkaa. Leikkasin pitsinauhasta sopivat palaset ja kiinnitin ne märkään lakkaan. Painelin varovasti pinsetin päällä pitsin lakkaan kiinni. Lisäsin peukkuun ja nimettömään hopeiset sydän koristeet jotka rajasin mustilla microhelmillä. Sydämet kruunasivat lookin hyvin! Päälle laitoin reilun kerroksen päällyslakkaa. Kuvien ottamisen jälkeen lisäsin vielä toisen kerroksen, koska täytyy myöntää että tuntuuhan tuo pitsi tarraavan kiinni kaikkeen. Mutta nyt kun tämä toinen kerros on kuivunut niin luulen että näiden kanssa voi jotenkin elää menettämättä hermojaan :)



Oletteko te tehneet pitsistä kynsiä? Miten tulitte toimeen niiden kanssa?


Tarvikkeet: pohjalakka Kiss Xtreme Growth, China Glazen Ahoy!, Sally Hansenin Top Coat, mustat microhemet ja hopeiset sydänkuviot

perjantai 25. helmikuuta 2011

Armeija kynnet

Halusin tehdä kynsiin jotakin vihreää vaihtelun vuoksi. Töissä sain sitten idean, että voisin kokeilla tehdä armeijakuosiset kynnet, siellä kun niitä vihreä pukuisia vilisee silmissä päivittäin.



Laitoin pohjalakan ja sen päälle lumenen naturel coden vaalean Be Happy lakan. Tein ranskis tyylisen rajauksen vihreällä. Meinasin ensin tehdä konadin laatasta kuvion ja tehostaa sitä väreillä, mutta konadin kuvio ei ollut mielestäni riittävän lähellä sitä mitä halusin, joten lakkasin läikät sitten siveltimellä. Käytin kaiken kaikkiaan kolmea eri sävyistä vihreää ja lisäksi tumman ruskeaa. Pitihän kynsiin saada taas vähän tyttömäisyyttä mukaan, joten peukaloihin tuli timanttistrasseista rivi ja muihin sormiin laitoin yhdet strassit. Päälle tietenkin pari kerrosta päällyslakkaa.



Kynsistä tuli mielestäni ihan kivat, eikä ollut vaikea toteuttaa. Kerrokset ehti kuivua hyvin kun teki yhdellä värillä vuorotellen kynsiin läikät ja aloitti taas alusta toisella värillä.



Lopuksi kuvat lakoista joita käytin.

tiistai 22. helmikuuta 2011

Postiluukusta kolahti

Tänään oli postiluukusta kolahtanut ebaysta tilatut tavarat. KUVAT SAA ISOMMAKSI KLIKKAAMALLA NIITÄ!


Tilasin tuollaisen setin microhelmiä. Tykkään paljon noista väreistä! Mukana oli myös viisi putiloa vähän tuollaisia isompia mollukoita, ne ei olleetkaan enää ihan pyöreitä, mutta eiköhän niillekkin käyttöä ole.


Sitten tuollainen setti jossa oli erilaisia hopean ja kultaisen värisiä koristeita. On tähtiä, sydämiä, perhosia, kukkasia, ruutukuvioita, pyöreitä hileitä yms. Näillekkin varmasti tulee käyttöä!


Silvetimiä minulla jo ennestään olikin jonkun verran. Käytän niitä kuitenkin aika usein ja muutama alkaakin jo olemaan sen näköisiä että uudet on ihan tervetulleita.


Buffereita tuli 10kpl setti, sitten muutama banaani viila ja sininen lasiviila! Tuo lasiviila on minulle uusi tuttavuus, en ole koskaan sellaista käyttänyt. Sitä on kovasti kehuttu blogeissa, joten pitihän minunkin sellainen hankkia.


Itse käytän todella harvoin tarroja, en edes muista milloin olisin viimeksi niitä omissa kynsissä käyttänyt. Nämä tilasin siskoni kynsiä ajatellen, hän halusi seuraavaksi tuollaiset, katsotaan milloin pääsen kynnet hänelle tekemään :)

Siinäpä ne olikin! Olen viihtynyt todella hyvin nykyisissä kynsissäni, eli noissa pinkeissä. Kovasti ovat huomiota keränneet töissä ja kaupan kassalla asioidessa. Voipi olla että lähtevät silti piankin vaihtoon, koska päässä muhii jo uusia ideoita joita haluaisin päästä toteuttamaan!

Viikonloppuna kävin lakkaamassa Mammani kynnet ja lupailin että ottaisin niistä kuvia. No tämä törppö unohti kameransa kotiin, joten se siitä sitten. Eipä niihin kyllä tullut muuta kun perus valkoinen ranskalainen manikyyri ja peukaloihin maalasin yksinkertaiset kukkaset.

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Facebookissa kynsitarvikkeiden kierrätystä, nerokasta!

Nail Slave-blogin pitäjä on tehnyt facebookkiin kynsitarvikkeiden kierrätys "pisteen". Käykää kaikki ihmeessä tutustumassa sivulla.

Kävin juuri sopivasti eilen läpi kaikki lakkani ja kynsitarvikkeet. Huomasin että siellä on paljon sellaisia lakkoja ja välineitä joita en ikinä itse ole käyttänyt ja tuskin tulen käyttämäänkään.

Itse laitoin sinne ilmoituksen seuraavista tuotteista


Molemmat ovat täysin käyttämättömiä, olen vain vahingossa tilannut jo sellaiset tuotteet jotka jo omistan. Elikkä tuollainen vihreä konadin leimauslakka ja laatta numero S10, jossa on eläinten kuvia. Lakka 3€ ja laatta myös 3€. Ostaja maksaa postimaksut! Yhteydenotot joko facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostiin merita.k@netti.fi.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Pinkkiä, vai sittenkin vaaleaa oranssia?

En ehtinyt tekemään kynsiä loppuun valoisan aikana, joten kuvasta ei näy pohjan todellinen väri. Ei hyvä ei, Models Ownin Bubblegum muuttui suorastaan vaalean oranssiksi, nätti väri ei siinä mitään, mutta kun pohja on pinkki eikä oranssi :D Harkitsin jo siirtäväni postauksen huomiseen, mutta päätin että otan huomenna luonnonvalossa kuvan ja lisään sen sitten myöhemmin.



Pohjaksi laitoin Kissin Xtreme Growth pohjalakan. Päälle kaksi kerrosta Bubblegumia, jonka jälkeen leimasin konadin m44 laatasta ruutukuvion ja rajasin sen mustalla Kissin art lakalla. Ja vähän piti saada jotain blingiä mukaan, joten lisäsin hopeiset koristeet vielä. Päälle pari kerrosta konadin päällyslakkaa.



Omistan 3 Models Ownin lakkaa ja nyt oli ensimmäinen kerta kun lakkasin sillä koko kynnen. Minusta tuo oli aika paksua ja tuntui vaikealta saada tasaista jälkeä. Muita yksilöitä en ole vielä käyttänyt, toivottavasti ne levittyisivät paremmin :)

Huomenna onkin tiedossa käynti isovanhempieni luona ja kohteena mammani kynnet. En ole ikinä tavannut ketään toista ihmistä jolla olisi yhtä paksut ja vahvat kynnet kuin hänellä! Tiedossa todennäköisesti taas perus ranskalainen manikyyri, kun ei mitään "räikeää" saa olla. Voisin niistäkin ottaa kuvan tänne :)

Noniin tässä nyt tämä luonnonvalossa otettu kuva, näkyy edes vähän paremmin tuo väri ;)

perjantai 18. helmikuuta 2011

Yksi kynsien laittoon hurahtanut bloggaaja lisää!

Olen nyt kuukausi tolkulla seurannut monia blogeja ja ihastellut heidän viitseliäisyyttä jakaa kauniit laukkauksensa blogien välityksellä kaikelle kansalle. Olen itsekin harkinnut jo moneen kertaan blogin perustamista, mutta jostain kumman syystä en vain ole saanut aikaiseksi. Osasyynä oli varmasti se etten omistanut kunnon digikameraa, mutta nyt kun pari päivää sitten sellainen tuli ostettua niin heräsi taas ajatus omasta blogista :)

Kiinnostuin kynsien hoitamisesta ja lakkailusta kunnolla kesällä 2010. Kesäloman aikana tuli ostettua värikkäitä lakkoja ja niillä sitten väsättiin kukkia ja perhosia kynsiin. Innostus kasvoi vauhdilla ja kynsitarvikkeita alkoi kerääntymään kiitettävää vauhtia kaappiin. Tähän päivään mennessä onkin jo kerääntynyt erilaisia lakkoja nopeasti laskettuna noin 100kpl ja erilaisia nail art tarvikkeita löytyy myös. Esittelen kynsilakkani ja muut välineet tarkemmin myöhemmin. Olen hankkinut varastoon myös geelikynsitarvikkeet. En ole käynyt mitään kurssia niiden tekemiseen vaan harjoittelin itse. Muutamat geelikynnet olen itselleni ja ystäville tehnyt.

Pitemmittä puheitta, eiköhän tämäkin blogi saa lähipäivinä ensimmäisen kunnon postauksen kynsistäni. Suunnitelma tulevasta laukkauksesta onkin jo aika selvänä päässäni ja enköhän tänään illalla sen ehdi toteuttamaan ;)




Päätin laittaa tähän lopuksi muutaman kuvan kynsistä joita olen tehnyt, kuvat eivät ole laadultaan kummoisia, koska en tuolloin omistanut vielä kunnon digikameraa. Alimmat kukka kynnet on tehty youtubesta löytämäni tuorin avulla, valitettavasti siitä on jonkin verran aikaa kun nuo tein enkä juuri nyt löytänyt videota linkitettäväksi.