perjantai 4. marraskuuta 2011

Kynnet ja vähän höpötystä

Tällä kertaa käyttöön pääsi Color Clubin Foiled-kokoelmasta lakka Lumin-Icecent. Tuo ihanan "jäätävä" sini-hopea lakka on todella näyttävä jo itsestään, mutta päädyin laiitamaan sen päälle vielä kerroksen NfuOh:n lakkaa nro 38. NfuOh:n lakkaa ei valitettavasti edes kunnolla huomaa ottamistani kuvista. Luonnonvalossa lakan hippuset vielä erottui, mutta hehkulampun valossa ne eivät kuvaan tallentuneet. Tulipas jo ikävä kesää ja sitä, kun oli pitkin päivää hyvä mahdollisuus ottaa kuvia!








Kuvassa käytetyt lakat:
- Color Club Lumin-Icecent
- NfuOh 38
- Nubarin Nail art lakat Basic White ja Light Blue
- Seche Viten pikakuivattava päällyslakka


Tänään mulla oli vapaapäivä, joten mentiin siskojeni kanssa shoppailemaan Lahteen. Minun piti päästä Kicksiin katsastamaan niiden uusi oma lakkamerkki. Petyin hieman kun sen hetkinen värivalikoima oli aika suppea, hyllyssä oli pelkkää punaista, valkoista ja vaaleanpunaista. Mikään niistä ei tuonut fiilistä "tää on pakko saada", joten sinne jäivät ainakin tällä kertaa. Millaisia kokemuksia teillä on Kicks lakoista, kannattaako hankkia?

Nyt on muuten vihdoin ja viimein luvassa se toivottu postaus geelikynsien tekemisestä :) Sain Helin suostumaan minulle "kynsipotilaaksi" ja kynnet teemme sunnuntaina, joten postaus tulossa lähiaikoina. Tai eipä sitä paljon tarvinnut suostutella, Heli on kynsiä toivonut jo pitemmän aikaa ja nyt saimme aikataulun sopimaan molemmille.

Kynsikilpailun äänestys on lähtenyt hurjalla vauhdilla käyntiin! Toivottavasti sama tahti jatkuu. Jos et vielä ole antanut ääntäsi kilpailussa, niin käy kurkkaamassa täällä mistä on kyse, äänestäjien kesken arvotaan myös tuotepalkinto!

Hyvää viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet, ihanan värinen lakka!!

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään Kicksin lakoista, omistan kolme eikä mikään ollut pettymys. Omistan valkoisen ja ruskean lakan sekä vihreän mattalakan.

    VastaaPoista
  3. Itseäni ärsyttää kans tuo ettei saa luonnonvalolla oikein kuvia enää räpsittyä... Mutta tosi kivat kynnet on :)!

    VastaaPoista
  4. Tosi hienot kynnet! Minulla on yksi Kickslakka, tässä arvostelua siitä: http://kaninloikka.blogspot.com/2011/10/one-stroke-kukkasia-ja-kickslakkaa.html Minustakin värivalikoimassa olisi voinut olla parantamisen varaa, mutta tuo kultaisen keltainen iski ;)

    VastaaPoista
  5. Oon niin samaa mieltä tosta, että enää ei suorastaan EHDI ottaa luonnonvalossa kuvia! Kauhulla odotan sitä, kun päivät tästä vielä lyhenevät... :/
    Tuo Lumin-Icecent on tosi ihanan värinen! Nyt harmittaa vähän kun jätin viime tilauksesta pois... :p Kauniit koristelut myös! Värit sopivat tosi kauniisti toisiinsa. (:

    VastaaPoista
  6. Niin siis onko ton äänestys palkinnon postitus vain suomeen? Kun mielestäni laitoin kommentin jo tohon edelliseen postaukseen mutta se ei sinne tule....?

    VastaaPoista
  7. Polished Kiwi: Kommenttisi oli mennyt jostain syystä roskapostiin, mutta äänestäjien palkinto postitetaan myös ulkomaille, joten voit osallistua äänestykseen ihan huoletta.

    VastaaPoista
  8. Mia: Kiitos :)

    elisa: kiva tietää ettei ole pettymyksiä aiheuttaneet, jospa minäkin sitten hankin edes muutaman niistä :)

    hannaha: eiköhän se ärsytä monia muitakin :D Itse lakkaa kynnet melkein aina iltaisin ja sitten seuraavana päivänä en enää valoisalla muista kuvia ottaakkaan...

    Reetta: kiitti =)

    KaniFani: Kieltämättä tuo keltainen oli kauniin näköinen, Lahdessa ei vaan tainnut olla sitä valikoimassa :/

    Anni: Kiitos! :)
    Rose: Kiitos! :)
    November: Kiitos! :)

    Anzq: Kiitti. Tuo lakka on kyllä täydellinen jos haluaa saada aikaiseksi jäätävät kynnet.

    I'm Lacking: kiitti :>

    VastaaPoista
  9. Onpas ihanat kynnet! Minulla on yksi Kicksin lakka josta tykkään tosi paljon. Se on ihana sininen jossa hopeaa shimmeriä. Se riippuu ihan paikasta missä käy. Mutta ihana tuo Color Clubin lakka!

    VastaaPoista
  10. Musta Kicksin lakat on hyviä ja täällä päin värivalikoimakin oli kattava. Niillä oli helppo lakata, väriä tuli sopivasti eikä mennyt kynsinauhoille.

    VastaaPoista
  11. Heinoja kynsiä, löysin blogisi juuri. Pitää rauhassa tutustua paremmin!!

    VastaaPoista