keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kynsiä, kynsiä ja vähän lisää kynsiä

Varoituksena sanon, että tästä tuleekin kunnon sekapostaus! En ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan, joten postauksia on rästissä. Halusin nyt kuitenkin tunkea nämä kaikki tähän yhteen ja samaan, koittakaa siis kestää.

Aloitetaan tämänhetkisistä kynsistä, jotka tein eilen illalla. Halusin pirteät, mutta nopeat ja helpot kynnet. Ei ehkä ihan ensimmäisenä tulisi mieleen juuri noita värejä valita, mutta minäpäs nyt valitsin. Ja pirteät niistä ainakin tuli! :D




Käytetyt lakat ja välineet:
- Nubar Nail Art, Sunny Yellow
- Nubar Nail Art, Plum
- Sally Hansenin alus- ja päällyslakka (ei kuvassa)
- Lisäksi strasseja




Tein viikonloppuna serkulleni kynnet hänen kesäloman kunniaksi. Pituutta ei haluttu lisää, joten tein luonnonkynnen geelauksen. Koristeluksi päätyi taas liukuvärjäys ja siihen Konadilla kukka kuviot. Tästä on kuoriutunut näköjään suosikki, melkein kaikki keille olen nyt kesällä kynsiä tehnyt ovat halunneet jonkinlaisen liukuvärjäyksen ja siihen Konad koristelut. Täytyykin piilottaa se mallitippi ja näyttää vain muita mallikappaleita :D No eikä, jos tykkäävät niin mikäs siinä.
Kieltämättä tuo likuvärjäys kyllä sopii lyhyempiinkin kynsiin.








Alla oleva kuva on hieman huono, sillä se on otettu vanhemmalla digikameralla, kun eräs ei taaskaan osannut ottaa omaansa mukaan, koskakohan mä opin kantamaan kameraa mukana :D Mamman geelikynnet olikin huoltamatta monta viikkoa ja kynnen kasvuraja oli melkein puolessa välissä kynttä. Kynsistä haluttiin pituutta pois jonkin verran. Yksi kynsistä olikin katkennut, joten se pidennettiin tipillä, kaikki muut ovat ihan omia kynsiä. Harmittaa kun en taaskaan tajunnut ottaa "ennen huoltoa" kuvaa. Olen aina aiemmin tehnyt Mammalle ranskalaisen manikyyrin, mutta tällä kertaa sain luvan tehdä jotain muuta, kunhan loputulos oli hillitty. Päädyin tekemään hempeät glitterkynnet, joissa nimettömiin ja peukaloihin tuli tähtikoristeet ja isompia hileitä. Ne ei vaan oikein näy kuvasta :(





Sitten ne omat siniset kynnet, jotka jo vilhati niissä arvonta kuvissa. Halusin kokeilla China Glazen Blue Hawaiian lakkaa. Kynsissä on kolme kerrosta kyseistä lakkaa. Pidän lakasta todella paljon, mutta nyt kun olen jo ehtinyt poistaa ne niin kyllä taas palautu mieleen kuinka "ihania" glitterlakat on poistaa. Sai tehdä töitä poiston kanssa. Olin ensin pari päivää kynsien kanssa ilman korsteluja, koska en keksinyt mitään kivaa koristelua niihin. Sitten päädyin tekemään aika lailla samanlaiset koristelut tällä videolla tehtiin.



Yksi eBayn kautta ostamistani sormuksista, muitakin tulee varmasti vilahtamaan vielä täällä

Tuo on niin kaunis lakka auringonpaisteessa!



Käytetyt lakat ja välineet:
- Sally Hansen, alus- ja päällyslakka. (aluslakka puuttuu kuvasta)
- China Glaze, Blue Hawaiian
- Nubar Nail Art, Basic White
- Nubar Nail Art, Blue Frost
- Sekä strasseja ja hileitä.




Ja ihan pakko vielä laittaa kuvia meidän uudesta perheenjäsenestä! Ollaan reilu vuosi haaveiltu toisesta kissasta. Löydettiin vihdoinkin sopiva ja lauantaina me käytiin hakemassa piku Luna-neiti kotiin. Vaaveli pitää minut kiireisenä kun saan siivota sen tihutyösotkuja ja koirat juoksee sitä karkuun ja vanhempi kissa ihmettelee että "mikä toi pieni sähisevä karvapallo on"!



14 kommenttia:

  1. I H A N A K I S U ! Ja hienoja kynsiä ,-)

    VastaaPoista
  2. Eikä mikä katti <333
    Toki myös kynnet ovat hienoja! Tykkäsin toista liukuvärjäyksistä. :)

    VastaaPoista
  3. Nättejä kynsiä ja ihana kisu! :)Voivoi, tässähän nousee ihan kissakuume :D

    VastaaPoista
  4. Wau, mitä kynsiä! Olen vasta löytänyt blogisi, mutta aion ehdottomasti jatkossakin seurailla aikaan saannoksiasi!

    Ja onnea kisusta, tulee ihan kisukuume - meidän vanhapoika kun on jo 9 wee, vaikka käytöksestä ei aina ihan uskoisi : )

    VastaaPoista
  5. Mahtavat noi ensimmäiset kynnet!! <3
    Mieleeni vaan tuli kysyä, että montako kerrosta laitoit noita lakkoja, vai tuliko yhedellä kerroksella noin peittävä tulos?
    Lakka kun yleensä kyllä tarttuu ja peittää paremmin geelin kun luonnonkynnen...

    VastaaPoista
  6. Oih ja voih!!! Vähänkö on syötävän suloinen kisu <3 Iteslläni ihan tolkuton kisukuume päällä ja olenkin etsinyt sopivaa meille, tosin ajankohtana syksy olisi parempi, mutta erittäin todennäköisesti en malta sinne saakka. Itse olen katsellut paljon noista lähellä sijaitsevista löytöeläintaloista kisua, meille kun sopisi myös vanhempikin kynnenteroittaja :)
    Kynnet ovat hienot, tykkään tuosta sinisestä väristä (itselläkin just siniset kynnet :D)
    Niih ja se lakkaus kilpailu ois oiva idea :)

    VastaaPoista
  7. OO! noi on ehkä maailman hienoimmat noi kelta liilat kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Ciesse: kiitoksia, Luna kiittää myös!

    nailHai sanoi: Kiitos, kiva että pidit :)

    Rain: Kissakuume on vaarallista, siinä voi vaikka sortua ottamaan tuollaisen karvapalleron ;)

    3nn: Kiitos!

    ShapphireCat: kiitos, kiva saada uusia lukijoita blogille :) Kyllä 9 vuotiaasta kissasta vielä varmasti virtaa löytyy :)

    Prinsessa itse: Tein kynnet niin että rajasin ensin tuolla violetilla. Se oli sen verran päripigmenttistä tavaraa että en laittanut kuin yhden kerroksen, levittyikin niin hyvin, en tiedä oliko geelillä kuinka suurta vaikutusta. Keltaista laitoin kaksi kerrosta. Tykkään näistä Nubarin Nail Art lakoista juuri sen takia kun ovat niin voimakasvärisiä :)

    Mirja: Lakkauskilpailu ainakin toteutuu, ylempänä postaus jossa kerätään nyt teemaideoita.
    Kyllä nuo kissat ovat ihania :) Itse olin aiemmin enemmän koiraihminen, kunnes meille tuli miehen aloitteesta ensimmäinen kissa ja sehän hurmasi minut täysin.

    Beautificationbox: kiitos =)

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihanat nuo hempeämmät glitter-kynnet! <3 Kelpais mullekin ;) Ja tosi suloinen kisu <3 Itsellä kova kissakuume, mutta asun vuokralla, eikä asuntoon saisi ottaa kisua :( Surullista!

    VastaaPoista
  10. Jonttu: Kiitos. Se on nykyään aika yleistä ettei vuokrakämppiin saa viedä eläimiä. Pari vuotta sitten kun etittiin kämppää niin meille ainakin tuotti vaikeuksia löytää sellainen mihin sai viedä eläimet kans. Mut onneks nyt on oma kämppä niin kukaan ei valita =)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana kissa! ♥ Ja todella hienoja kynsiä olet taas tehnyt. :)

    VastaaPoista
  12. Hieno kissa ja kynnet! Itse olen viisi vuotta "harrastanut" kynsieni laittamista. Geelikynsiä en kuitenkaan käytä, koska itsellä kasvaa pitkät, vahvat ja suorat kynnet helposti. Itse käytän värikkäitä(usein räikeitä) lakkoja, tarroja ja usein teen niihin kuvioita.

    VastaaPoista
  13. Ihania!! Ja kisu oli supersöpöö :33

    VastaaPoista